Een liefdevolle PvdA campagne-aftrap in Rijswijk

6 februari 2023

Een liefdevolle PvdA campagne aftrap in Rijswijk

De rode roos: hét symbool voor Valentijn én voor de PvdA. Dat is geen toeval, aldus campagnecoördinator en Rijswijkse kandidaat voor de Provinciale Staten Merel van Rooy. “De PvdA staat voor liefde! Oog hebben voor elkaar, in plaats van ieder voor zich. Buurthuizen en bibliotheken om elkaar te ontmoeten, een overheid die handelt vanuit vertrouwen en goed zorgen voor de natuur.”

Het is dus toepasselijk dat de campagne wordt afgetrapt op de zaterdag voor Valentijnsdag in Oud-Rijswijk. Neem een polaroid foto met je lief voor het grote rode hart, eet een heerlijk taartje en nomineer iemand voor een presentje op Valentijnsdag. Dit alles in aanwezigheid van lijsttrekker en gedeputeerde Anne Koning. Ze hoort graag wat er op je hart ligt voor Zuid-Holland.

 

Kom zaterdag 11 februari tussen 10:30 uur  en 14:30 uur naar de Rijswijkse Markt aan de Herenstraat!

 

De komende verkiezingen bepaal jij de toekomst van ons land! In de Provincie, Waterschappen en de Eerste Kamer.

Om de doorgeschoten marktwerking te stoppen. Zodat je met een gewoon salaris ook de energierekening kan betalen. Om betaalbare woningen te bouwen voor jong en oud. Voor een eerlijk en groen klimaatbeleid. Om de natuur te beschermen. Tegen het volbouwen van ons landschap met distributiecentra, waar ook nog eens arbeidsmigranten worden uitgebuit. Voor groene energie waar omwonenden van profiteren. Voor veilig zwemwater en gezond groen. Wij strijden voor een sociale, groene en eerlijke wereld.

Stem 15 maart PvdA.