Vertrek fractie-assistent

26 mei 2021

Tijdens een online bijeenkomst van de Rijswijkse PvdA op 12 mei jl. heeft Irene Jansen laten weten dat ze per direct haar functie van fractie-assistent neerlegde en ook haar lidmaatschap van onze partij opzegde. Per dezelfde datum is zij aan de slag gegaan bij Wij.Rijswijk.
Zoals ze in een brief aan de leden schrijft, heeft zij dit besluit in goed overleg met de fractie genomen. Ze heeft met heel veel plezier met ons samengewerkt, maar na lang nadenken en praten geconstateerd dat haar politieke ambities beter passen bij Wij.Rijswijk. Toen daar ruimte voor een nieuwe fractie-assistent ontstond, hebben alle betrokkenen in goed overleg besloten om per 12 mei de overstap definitief te maken.
Wij danken Irene voor haar inzet de afgelopen jaren. Wij hebben haar zien groeien in haar rol als fractie-ondersteuner en als woordvoerder op inhoudelijke thema’s jeugdhulp en onderwijs. Wij gaan er vanuit dat zij zich daarvoor volledig blijft inzetten al is het onder een andere vlag. Wij wensen haar veel succes in haar verdere politieke carrière en zullen haar ongetwijfeld nog in de Rijswijkse politiek arena tegenkomen.

Andy Kooy
Wil van Nunen