fractie assistent

Irene Jansen

Ik ben Irene Jansen. Ik ben moeder, zelfstandig kindercoach en een creatieve duizendpoot. In de komende tijd wil ik creatief denken inzetten om de samenleving vooruit te helpen. Met de blik gericht op de toekomst, werkend aan de uitdagingen waar Rijswijk voor staat. Daarbij is het belangrijk niet steeds de gebaande paden te volgen, maar ook nieuwe wegen te verkennen om tot passende oplossingen te komen.

Het mag geen verrassing zijn dat, met mijn achtergrond in het onderwijs en kinderopvang en mijn huidige werk als kindercoach, ik mij voornamelijk wil inzetten voor de jeugd van Rijswijk. Zorgen voor voldoende mogelijkheden voor hen om hier een toekomst op te bouwen. Een omgeving te creëren waarin zij zich goed kunnen ontwikkelen tot de persoon die zij in zich hebben. Zodat zij ook weer hun steentje kunnen bijdragen aan onze maatschappij.

“Samen” is één van de kernwoorden van onze partij en dat is hoe ook ik graag werk. In mijn eigen onderneming zoek ik graag samenwerkingen die kinderen verder helpen. Samen met ouders en de professionals die met de kinderen werken. Samen kunnen wij ook Rijswijk vooruit brengen. Ik kijk er naar uit om dit – samen met jullie – te gaan doen.