Door Erik van der Veer op 15 mei 2014

Van oud…… naar nieuw!

Het was een dag met gemengde gevoelens, de 26e maart begon als een feestdag met vrouw en kinderen in verband met mijn vijftigste verjaardag, wetende dat ik dezelfde avond nog afscheid moest nemen van de gemeenteraad.
Natuurlijk baal ik er van dat de PvdA gemeenteraadsfractie een zetel heeft moeten inleveren. Maar wetende dat we door ons harde werken van de afgelopen vier jaar veel minder verloren hebben dan het beeld in eerste instantie zich aan liet zien. En daar kunnen dan ook best trots op zijn! Ik dank dan ook Yvonne en Wil dat ik de afgelopen dertien maanden onderdeel mocht uitmaken van de fractie.

Ik wilde heel graag door als raadslid, omdat er de komende periode veel op ons af zal komen door het terugtreden van de overheid, vooral op het terrein van de zorg, welzijn, sport en cultuur. Daar ligt mijn hart en daar heb ik verstand van. Zoals de meeste van u mij onderhand wel kennen blijf ik natuurlijk niet stil zitten en ik zal als fractie-assistent en eerstopvolgende op de lijst, mij actief blijven inzetten voor de fractie en de partij.

IMG_0800 afscheid raadIk blijf de gemeenteraad en het nieuwe college nauwlettend volgen vanuit mijn nieuwe rol! Juist op die gebieden zoals zorg en welzijn waar de gemeente het met minder geld zal moeten gaan doen. Ik wil dan ook blijven werken aan die zorgzame samenleving, waarbij niemand tussen wal en schip zal vallen. En ik weet zeker dat het de nieuwe fractie in haar nieuwe rol als oppositiepartij er voor gaat zorgen dat dit niet zal gebeuren! Want we doen het Voor elkaar, met elkaar, Samen voor Rijswijk!
Mijn werk in de gemeenteraad is vooralsnog gestopt maar ik zal hoe dan ook, op wat voor manier betrokken blijven bij het werk voor onze gemeente en haar inwoners. Mijn stadsgenoten!

Erik van der Veer

Erik van der Veer

  Naast dat ik een geboren (1964) en getogen Rijswijker ben, ben ik bovenal een sociaal democraat in hart en nieren. Ik woon mijn hele leven al vol tevredenheid in Rijswijk. Ben gelukkig getrouwd met Jolanda en wij hebben drie kinderen: Julia, Nienke en Bram. We wonen in de bomenbuurt van Rijswijk, met uitzicht op

Meer over Erik van der Veer