Hartewensen vanuit en voor Rijswijk Buiten

2 maart 2018

Waar andere partijen in Oud-Rijswijk of in de Bogaard stonden, was de Rijswijkse PvdA op 24 februari te vinden in de wijk Sion in Rijswijk Buiten.

Ondanks de snijdende koude wind vonden we toch nog een aantal mensen die hun wensen voor Rijswijk en hun buurt wilden delen. De nieuwe wijk is nog volop in ontwikkeling en daarom bestonden de wensen vooral uit het hebben van voorzieningen zoals een winkelcentrum, goed openbaar vervoer en voldoende parkeerruimte. Zeker wat betreft de eerste twee zou er sneller actie ondernomen mogen worden volgens de bewoners die wij spraken.

Ook veiligheid kwam aan bod. En dan vooral de verkeersveiligheid. Ondanks de 30 km zones en woonerven wordt er toch nog vaak te hard gereden in de wijk. Dat is natuurlijk zeer onwenselijk met de grote hoeveelheden kinderen die inmiddels in de wijk wonen.

De Rijswijkse PvdA zal de komende jaren deze wijk regelmatig blijven bezoeken om de ontwikkelingen in de gaten te houden en met de bewoners samen te werken aan een fijne buurt.
Geen kans gehad om je wens te brengen? Laat hem dan achter op onze Facebook pagina of bel ons (de nummers vindt u hier).