Oppositie niet aanwezig bij ‘meedenksessie’ collegepartijen

16 mei 2018

Gisteren heeft Larissa Bentvelzen (BVR) namens alle oppositie partijen onderstaande verklaring overhandigd aan hoofdonderhandelaar Marloes Borsboom (GL). Ook de fractie van PvdA Rijswijk heeft deze verklaring, bij name van de fractievoorzitter, ondertekend. Fractievoorzitter Andy Kooy: “Wij kunnen ons helemaal vinden in de bewoording zoals deze in de verklaring is weergegeven en willen daar graag nog aan toevoegen:

De PvdA Rijswijk staat altijd open voor een goed inhoudelijk gesprek in alle openbaarheid. Als de coalitiepartijen met een duidelijker en inhoudelijke invulling van het akkoord komen, gaan wij graag het gesprek aan om onze inhoudelijke punten te bespreken. Denk hierbij aan een banenplan en de invulling van goede goedkope huisvesting voor jongeren, ouderen en als sociale woningen.

We kijken met veel interesse uit naar de uitkomst van de verdere uitwerking van het hoofdlijnenakkoord door de coalitiepartijen. Wij wensen hen veel succes en wijsheid toe en hopen dat men werkt aan een akkoord voor alle Rijswijkers!”